Bloggtorka

Just nu känns det ibte som att jag har så mycket att blogga om. Dagarna rullar på som vanligt med plugg på dagen och Leah-tid på eftermiddagen, samt plugg på kvällen. Inte så kul att skriva om samma saker varje dag.

För övrigt så har vi haft en ganska så jobbig tid med Leah på kvällarna. Tror jag har skrivit om det tidigare. Hon somnar vid 19, vaknar 2 timmar senare, hur pigg som helst. Vi har testat ge mer välling, powernap på eftermiddagen nån timma innan läggdags, aktivera extra mycket under eftermiddagen, lagt henne senare osv. Inget har funkat så nu testar vi på rutin istället. Det har funkat tidigare men vi började slarva under ledigheten.
Istället för bums i säng på olika tidpunker kör vi nu på: 18:00 - Gröt -> Byta blöja, ta på pyjamas -> Läsa pixiebok -> Välling i sängen med tänd lampa -> Släcker lampan näe hon ätit klart.
Första kvällen var som vanligt, sov 2 timmar o vakna pigg. Andra kvällen vaknade hon 3ggr under tiden vi var vakna, men bara för nappisättning. Tredje kvällen sov hon 1 timma, sen låg hon och pratade i sin säng till 22:30... Men vi slutar inte med rutinen för det. Vi kör stenhårt! Nångång kommer hon förstå att när lampan är släckt är det natt. Just nu sover hon och kvällen har många timmar kvar så vi får sitta här och hålla tummarna sålänge!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback