Kärlek!

2012-09-30 @ 15:02:23

Här är resultatet av helgens barnlediga finmiddag! <3

Vill gräva ner mig...

2012-09-28 @ 22:58:52

I tisdags var jag på återbesök hos min barnmorska på mödravården. Jag berättade om hur stygnen hade gått upp efter förlossningen och hur jag mått både psykiskt och fysiskt på grund av detta. Så hon ville kolla själv och bedöma, samt kolla om jag gjort mina knipövningar. När hon såg hur förvrängt det ser ut "där nere" så sa hon "Vad har hänt här!? Såhär ska det ju inte se ut." och bokade en tid till mig på KK så att läkaren kunde bedöma själv och bestämma hur de ska åtgärda det.
Idag åkte jag dit för min undersökning och det börjar med att jag får betala 300kr för besöket, ett besök jag hade sluppit om de sytt rätt från början!! När jag väl får komma in till läkaren, som för övrigt var en gammal vithårig gubbe med dålig svenska, tittade han på mig och gjorde sin undersökning. Sen säger han att det ser helt normalt ut och att inget är fel! Och ingen åtgärd kommer att göras!! Jag försökte visa honom (med spegel) "glipan" och "flärpen" som är där och verkligen inte ser ut som det ska. Men nej, han säger fortfarande att det ser ut som det ska se ut....
Usch, jag hade gråten i halsen hela vägen ut till bilen. Vill inte att det ska se helt deformerat ut!! :(
Min barnmorska var ledig idag så jag ska ringa henne på måndag och se om hon kan hjälpa mig med detta, prata med läkaren eller något. Vi (eller Danne) har skickat ett brev till både patientnämnden och patientförsäkringsbolaget, skrivit utförligt om hur jag ser ut, mår osv. Senare på dagen hittar vi också information på lj's hemsida att gynekologundersökningar pga förlossningsskador ska vara gratis fram tills 13 veckor efter förlossningen. Leah blir 11 veckor på måndag..

Jag är så arg, ledsen, besviken och känner att jag bara vill gräva ner mig!!!!

Sååå fin!

2012-09-28 @ 20:16:31

Har ni sett va fin Leah kommer bli!? (även fast hon redan är väldigt fin!) Ett kap vi hittade och vann på Tradera :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3827786/images/2012/pic_5065e941ddf2b313b9002b24.jpg" class="image">

Min helg

2012-09-27 @ 22:55:53

Nu har jag enligt önskemål ändrat lite här på bloggen! Hoppas färgkombinationerna är bättre och mer lättlästa nu. Har fortfarande inte kollat upp varför kommentarfunktionen bökar men testar ett inlägg på mobilen nu så får vi se.

Helgen känns helt fullspäckad!! Nästan så jag blir lite stressad.. Imorgon blir det att flänga runt lite överallt, KK-mottagningen, fika på stan med min barndomskompis Emelie, klippa och slinga håret hos en JB elev på Salong City Look. Hoppas hon är duktig! Men mitt ris kan ju inte bli värre så jag blir säkert nöjd. Jaaa sen var det ju den här efterlängtade lördagen i helgen med. Då jag och Danne ska ut och äta, HELT själva! Fy så gutt! Men jag kommer nog ändå sakna ihjäl mig.. Fast jag vet att Leah och mormor kommer ha myspys o massa gos!
Söndagen kommer gå till att plugga då vi fått ännu en projektuppgift, energibesiktning och teknisk rapport av en kontorsfastighet. 1 vecka tills den SKA vara inlämnad, godkänd rapport på satt inlämningsdatum = bonuspoäng till tentan! Det tackar man ju inte nej till!

Nehe, nu ska jag ta mig ett glas rött och fira att min helg precis har börjat!

Kommentarer

2012-09-27 @ 10:32:46

Jag har märkt att ingen kommenterar mina inlägg, och tydligen beror det på att det inte går. Brukar ju blogga via mobilen men testade ett inlägg via datorn nu och då går det.. Vet inte hur jag ska lösa det riktigt då jag alltid bloggar med mobilen! Får nog skicka iväg ett mail till blogg.se :)

Home Sweet Home!

2012-09-25 @ 19:47:25

Nu börjar det äntligen hända nåt utseendemässigt här hemma. Nöjd med vardagsrummet än sålänge. Det finns dock lite småplock kvar att fixa med. Nästa projekt blir förhoppningsvis sovrummen :)

Vi fick idag en tid bokad för dop av Leah. 27 oktober blir det :) Men inte den kyrkan vi tänkt oss från början, tror ändå att det kommer bli jättebra! :)

Längtar så förbaskat mycket till lördag. Då ska min mamma vara barnvakt eftersom jag och Danne ska gå ut och äta på Tre Liljor. Kommer bli supermysigt och ganska skönt att få ägna tid åt vår kärleksrelation lite också :)

Mammagrupp

2012-09-20 @ 23:54:52

Var på BVC idag i tro om att de glömt informera mig om mammagrupptider. MEN! Det visade sig att hon jag låg på BB samtidigt som fick bebis dagen innan mig och blev sist på listan för den gruppen, och jag först på listan för den nya gruppen. När listan är full kommer inbjudan skickas ut. Första träffen kommer att vara 24 oktober.. Alltså har jag inte missat nån träff! Skönt :) Men det känns sååå långt till slutet på oktober. Även fast tiden går snabbt, bara några veckor till tentan med ju, uff!! Jaja, kul att få vara med i en grupp med andra mammor iaf :)

Lycka!

2012-09-20 @ 21:39:45

Får man lov att vara såhär lycklig egentligen!? Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det här. Jag har en helt underbar pojkvän och världens goaste unge! Känns som att skolan går bra också med tanke på mitt småbarnsmammaliv även fast jag måste skippa vissa lektioner. Jag tror på mig själv!! Jaa, just nu njuter jag av varje sekund med min fina familj. Och tänka sig att jag skulle få vara såhär kär, helt otroligt hur kärlek kan växa. Tack Daniel för att du finns här med mig och vill dela ditt liv med mig!! Älskar dig nåt så enormt!
Skönt att få skriva när man mår bra och är lycklig och samtidigt kan dela med sig av sin lycka! <3

Tips!

2012-09-19 @ 15:23:00

Tänkte visa vad man kan göra med en lampa som jag vet att ganska många äger. Även jag hade en fram tills för nån vecka sen då min moster och hennes man tog över den.
Tycker personligen att detta var skitsnyggt!!

Bortglömd!?

2012-09-18 @ 19:16:22

Jaha, det ser ut som att man blivit bortglömd på BVC. Vi var där första gången för mer än 1 månad sen och då frågade de mig om jag ville vara med i mammagruppen.. Och självklart svarade jag JA. Men har inte hört något än. Tyckte att det vetkade konstigt så jag mailade en tjej som låg på BB samtidigt som mig och japp, en träff har de redan haft, nästa vecka är träff nummer 2.. Skittråkigt att jag missat första men jag ska ringa BVC imorgon för jag vill ju jättegärna vara med!! Hoppas jag får komma på nästa träff :)

Bobcar

2012-09-17 @ 13:40:31

Nu har vi köpt en jättefin bobcar till tjejerna. En rosa/lila såklart! Tindra kommer bli jätteglad när hon kommer hit i helgen :) Leah får allt vänta några månader innan hon kan använda den, men den är ju himla fin att titta på!

Lördag

2012-09-15 @ 23:06:00

Vi har haft en riktig slappdag idag då Danne inte mått så bra, tandvärk och migrän, stackarn :( Vi hade tänkt ta kort till tidningen idag med men vi får vänta tills han är piggare.
Leah fick ett babygym av sin mormor idag. En som spelar musik, blinkar och rör sig. Helt perfekt att sätta framför babysittern. Men det funkar typ lika bra att sätta henne vid tvn sålänge det är mycket färg och musik, då sjunger hon, vår lilla sångfågel! :)

Dopet

2012-09-15 @ 23:00:33

Vi har ju börjat planera Leahs dop, det enda problemet är bara att vi inte kunnat boka nån tid i kyrkan än. Vi har varit där 2 gånger men låst båda gångerna, ringt 2 gånger utan svar och lämnat nummer på telefonsvararen utan att nån har ringt tillbaks.. Då är frågan om vi ska testa en annan kyrka!? Kanske Johanneskyrkan då, där jag själv är döpt. Det börjar ju nämligen bli lite tight med tid, vi har tänkt oss i slutet på oktober.. Ja vi får väl se hur/när/vart det blir. Klänning, fikafixarn och inbjudningskortfixarn är ju klara iaf :)

Snart återställd!

2012-09-14 @ 10:36:28

Börjar känna igen min kropp mer och mer nu. Känns jätteskönt!! Det hänger lite efter att jag ammat men men, sånt hör ju till. Annars så är magen snart helt återställd i formen, hormonranden är dock kvar.. Vet inte hur lång tid det tar innan den försvinner!?

:(

2012-09-13 @ 23:41:17

Hur jag än försöker vill Leah inte sova hos mig på kvällarna, men så fort hon kommer till Danne blir hon tyst och somnar.. Fattar inte va jag gör för fel.. Känner mig helt värdelös :( På dagarna funkar det jättebra o somna i min famn, jämte mig i sängen osv. Men det är just nätterna/kvällarna som inte går. Imorgon börjar Danne jobba, kvart i sex på morgonen och han sitter nu och vaggar henne så han ska kunna sova sen.. Jag har försökt i en timma med skrik nonstop, men inget hjälpte. Nu är hon tyst i alla fall, i pappas famn..

Blogg.se strejkar..

2012-09-12 @ 19:17:07

Förra inlägget tog flera dagar att lägga in men nu är det där i alla fall!! Blogg.se appen har inte funkat alls för mig därav den dåliga uppdateringen. Men nu verkar det som att det löst sig.

Vi har hunnit med att vara på IKEA bland annat. Handlat lite förvaring till vår klädgarderob, DVDhylla och toalettprylar. Känns som att allt börjar komma på plats här hemma nu. Så nu kan folk få komma hit och titta! Och dricka kaffe såklart :)

Leah har hunnit bli 8 veckor också! Herregud va tiden går snabbt. Hon pratar och skrattar en hel del. Jättekul! Och på söndag blir hon redan 2 månader!! Känns som förra veckan vi låg på BB och jag hade så ont. Men ärligt talat så kommer jag inte ihåg hur smärtan kändes, varken under förlossningen och efter. Ska bli skönt att snart få gå på återbesöket och tala om att jag vill att de ska sy om "där nere". Känns skit just nu! :(

BVC

2012-09-12 @ 19:09:00

Då har vi varit på Leahs första läkarbesök och allt såg bra ut. Hon har gått upp jättebra i vikt enligt BM :)
Längd: 57,5 cm
Vikt: 5335 gram
Nästa besök blir ett vaccinationsbesök :(

Nu är vi på stan en runda innan vi ska hämta storasyster Tindra på dagis. Leah sover snällt medans mamma o pappa äter :)

 

Helg

2012-09-06 @ 15:52:13

Nu äntligen tar vi helg här hemma. Efter en vecka med massa energiberäkningar, solvärmetillskott och energibehov så känner jag mig ganska mör i skallen.. Ska bli skönt med 3 dagar ledigt.

Vi inviger helgen ikväll med en kräftskiva där bara jag och Danne är välkomna! :) Imorgon blir det ett besök på BVC för att mäta, väga och läkaren ska ta en rutintitt på Leah. På eftermiddagen ska vi hämta lilla (stora!?) Tindra som ska vara här hela helgen. Sen hoppas jag att Sandra och Thea kommer och hälsar på. Och självklart lilla bebisen i hennes mage!! :D

Trevlig helg!

Bada

2012-09-04 @ 22:30:45

Idag på morgonen var Leah lite gnällig, så som hon brukar vara när inget funkar. Bökar o gnäller men skriker inte. Hällde upp vatten i vårt badkar (skönt att slippa den där jäkla äckliga duschkabinen vi hade i gamla lägenheten) och hoppade ner i ett varmt skönt morgonbad med Leah. Hon som normalt sätt älskar att bada blev såklart nöjd. Men det var nog extra kul att mamma var med för oj va glad hon blev. Vi lekte, skrattade o pratade i en halvtimma tills pappa fick komma o ta upp henne. Känns lite riskabelt att ställa sig upp i badkaret med henne i famnen samtidigt som man är blöt o hal. Men men, det måste vi göra om för det uppskattades av lilla gosingen!

<3

2012-09-01 @ 19:40:27

Powerwalk

2012-09-01 @ 17:45:22

Det fick bli en powerwalk idag, med hela familjen, i solen. Vi har ett elljusspår här bakom vår lägenhet som är på 3,6 km, helt perfekt! Hoppas på att få med mig Danne några gånger i veckan. Både han och jag behöver bättre kondition, och jag vill bli av med degmagen.. Antar att det får bli en del situps också! Men en sak i taget :)

Varning för egobild!!

Leah önskar sig...

2012-09-01 @ 15:12:10

..en klubbjacka (rosa) som finns på KappAhl. Hittar ingen bild på den men väldigt lik den här fast rosa. Jättesöt!!