Leah Signe Wallin

Nu är hon döpt! Vår lilla going!!

Vi är jätteglada för gårdagen, för alla som kom, för alla presenterna och speciellt till mamma som har jobbat och slitit för att vi skulle få massa godsaker till fikat, tack alla!!

Dagen började redan på natten kan man säga. Leah vaknade vid 3 och hade inte en tanke på att somna om. 2 timmar tog det, sen sov hon igen... Hon hade nog sina aningar om dopet som skulle ske..
På morgonen bar det iväg till CG för att handla frallor, pålägg, drickor mm. Efter det åkte vi till församlingshemmet och dukade upp allt vi kunde samt fixade grönsakerna till frallorna.
När vi var klara så gick jag, Danne och Leah till marknaden en snabbis. Riktigt kallt var det och mycket folk. Men vi köpte inget direkt. Alltid samma skit som säljs...
Sen var det bara att skynda hem, göra oss iordning för sen var det dags!! Leah hade vilat hela rundan på stan, samt en timma innan vi kom till kyrkan. Men ändå var hon trött och var den enda bebisen som skrek... Typiskt då hon alltid annars är så go och glad. Hon höll sig dock när hon fick vatten på huvudet :)
Fikat ägde rum i församlingshemmet (Vita Salen). Vi hade jättetrevligt och var supertrötta när vi kom hem, i alla fall 2 trötta föräldrar!!

Tack än en gång allihop som kom för att fira Leahs dopdag!!



Kommentarer
Postat av: MalinLampe

Tack för att vi fick vara med och fira lilla Leah på hennes dopdag! Kram från Malin och Fredrik

2012-11-06 @ 09:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback