Helgen som varit...

Ja det kanske märks här på bloggen att det har varit en hektisk helg.
I fredags kom Tindra och vi gjorde väl inte mycket mer än att packa o så inför Göteborgsresan, lekte med dockan och pratade om "bomten" (tomten).
Tidigt i lördags morse gick vi upp o fixade iordning oss för att ta en promenad till stationen. Svinkallt var det verkligen!!
Tågresan dit gick oväntat bra. Båda barnen var snälla och sov sisådär 30 min var. Vid 12 var vi framme och lyckades ta oss till Louise och Robert utan problem med spårvagnen. Nästan alla hade redan kommit dit när vi kom då kalaset började med brunch vid 11. Jättegod mat, speciellt laxrullarna måste jag säga (recept mottages gärna!).
När klockan närmade sig 15 gick vi till vårt vandrarhem för att checka in, bädda sängarna o fixa oss för middagen som skulle serveras vid 18. De flesta gick runt på stan under tiden men vi gick tillbaka till L & R lite tidigare då deras hall är alldeles för smal för alla att komma samtidigt. Barnen började bli trötta redan vid halv åtta tiden så vi kände att det nog är lika bra att gå till hotellet o lägga oss. 21:50 släckte vi lamporna och sov. Man vet aldrig hur mycket sömn man får när båda barnen sover i samma rum. Vaknar den ena o skriker så vaknar den andra och vise versa.
Söndagen kändes ganska utdragen faktiskt. Åt frukost hos L & R och sedan var vi ute på stan i sex timmar.. Tittade på julskyltningar i fönstren där NK nog hade den häftigaste! Tindras favvis pippi var ju där :)
Tågresan hem var också långdragen där vi först måste byta plats pga vi inte hade platsbokat och satt på en gubbes plats. Tjejerna var uttråkade men tur att man kan muta Tindra med godis iaf. Leah däremot var inte så lätt att underhålla, tittut funkade en stund iaf. Och blöjbyte på tågets toalett är nog något jag aldrig vill göra om...

Äntligen hemma och guud vad sängen var sköön! Fram till 4 på natten då helvetet bröt ut.. Vinterkräksjuka!!!!!
Hela tjocka släkten låg hemma o spydde hela måndagen. Tänk om det hade kommit en dag tidigare!? Vad hade man gjort?? Vill egentligen inte ens fundera på det.. Iaf så slapp nog Leah bli smittad då hon inte kräkts nåt och hon är glad som vanligt. Det enda var 2 jätteillaluktande bajsblöjor igårkväll.
Vi missde dock babymassagen idag pga detta. Lite tråkigt, men det kommer vara en föräldrarträff till med massage nästa vecka som vi förhoppningsvis får gå på :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback