Fest!

Som sagt, helgen har gått i festligheternas tecken. I lördags hade vi vår såkallade 60-årsfest, det skiljer ju bara 2 veckor på våra födelsedagar så vi bestämde att slå ihop det till en fest med nära o kära vänner. Vi kände även att vi ville fira förlovning och inflyttning. Allt på en och samma gång! Leah fick sova hos sin moster och för första gången utan sin mamma och pappa. Men det hade gårt hur bra som helst :)

Kvällen började med välkomstdrink och paketöppning. Det blev blommor, ljuslykta och presentkort på favvisbutiken Village. Vi är jättenöjda! Tack!
Vi bjöd på tacos och sedan körde vi även igång en tipsrunda där Malin och Fredrik blev vinnare på utslagsfrågan. Vi spelade också lite parspel då vi endast var par på festen. Självklart vann ju det enda gifta paret, Sandra och Thomas! Tur att de känner varann så väl ;) hihi
Kvällen fortsatte sedan mer in i dimman och det blev massa dans och tjöt. En helt perfekt kväll som både jag och Danne behövde! Men nu lär det nog dröja till nästa gång :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback